EKG

Kurser til sundhedsfaglige

Skal dine kompetencer genopfriskes?
Læs mere

Hvad er jeres behov?

Har du en klinik og skal dokumentere personalets førstehjælpskundskaber overfor Styrelsen for Patientsikkerhed?
Skal du i gang med at monitorere EKG og har brug for en opdatering?
Har du brug for at lære hvordan man anlægger perifære venekatedre (Venflon®)?
Arbejder du indenfor plejesektoren og har brug for en ressourcebesparende E-læringsløsning indenfor førstehjælp som er anerkendt at Styrelsen for Patientsikkerhed?
Har du brug for uvildig rådgivning om planlægning af akutberedskab i din klinik?
Undervisning i førstehjælp

Praksisnært fokus

Førstehjælpskonsulenterne er klar til at hjælpe dig. Alle vores instruktører og rådgivere har ambulancefaglig baggrund, og alt hvad vi underviser i, og rådgiver om, har vi praktisk erfaring med.

Har du eller din arbejdsplads behov for et kursus med et særligt praksisnært fokus på akutte situationer, eller har I behov for hjælp til planlægning af jeres indsats til hvis ulykken er ude, kommer vi gerne ud og hjælper jer.

Kontakt os
Hjertemassage på dukke

Uvildig rådgivning

Vi har bevidst valgt ikke at lave samarbejdsaftaler med leverandører af førstehjælpsmateriel, således at vi uvildigt kan rådgive dig om det bedste valg for din situation.
Læs mere om os
Undervisning i førstehjælp

Samarbejde med

Kvalicare logo

Som noget helt særligt kan vi i samarbejde med KvaliCare tilbyde en komplet E-læringsløsning målrettet plejesektoren.

E-læringen er modulær og indeholder målrettet undervisning i livreddende førstehjælp ud fra plejesektorens hverdag, og kan i nogen grad tilpasses jeres lokale retningslinjer.

Herudover indgår der kvalitetssikring og der kan trækkes data til dokumentation af vedligeholdelse af førstehjælpskompetencerne, overfor f.eks. Styrelsen for Patientsikkerhed.

Specialkurser i EKG

Er du sygeplejerske eller sygeplejestuderende og arbejder med patienter med EKG-overvågning, har vi mulighed for at tilbyde et specialkursus i basal EKG-lære på 4 timer.

Du kommer til at få en god grundforståelse af hvorfor bølgerne i et EKG ser ud som de gør, og du kommer herudfra til selv at kunne analysere et EKG ift. de mest hyppige arytmier, og de farligste tilstande.

Vi går meget op i at kurset ikke skal handle om “mønstergenkendelse” og fotografisk hukommelse, men derimod at du har en klar forståelse for hvad der elektrofysiologisk og anatomisk sker i hjertet, både når hjertet fungerer normalt, og er påvirket af alt fra sygdom til blodpropper.

Kurset er baseret på samarbejde og fælles læring. Der forventes et minimum af kendskab til hjertets overordnede anatomi for at kunne deltage på kurset for optimalt udbytte.
Vi anbefaler en holdstørrelse på højst 16 personer.
Ovenstående kan tilpasses alt efter jeres ønske.

Vidste du at...?

Det Europæiske Råd for Genoplivning anbefaler at E-læring indgår i undervisningen af avanceret livreddende førstehjælp (ALS), som en del af en "blended-learning"-tilgang.
Kilde: European Resuscitation Council Guidelines 2021 : Education for Resuscitation
hjertemassage

Kontakt os

Hør nærmere om hvad vi tilbyder af løsninger til sundhedsfaglige.
Udfyld formularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.