Kursus

Kurser

Vi skræddersyer løsninger til dit behov. Få et overblik over det vi tilbyder indenfor kurser og rådgivning til det offentlige, til erhverv og sundhedsfaglige lige her.
Se hvad vi tilbyder

Hvad kan vi gøre for dig?

Førstehjælpskurser findes i mange former, og modeller. Vi kunne let lave 6 standardpakker, og sælge dem som alle andre, men vi ønsker i højere grad at målrette vores kurser mod den enkelte kundes behov.

Vi har intet ønske om at “oversælge” et nødbehandlerkursus hvis det reelle behov er et 4-timers kursus i hjerte-lungeredning.

Dette er også grunden til at vi ikke selv markedsfører produkter som hjertestartere, forbindingskasser og øjenskyllestationer – vi vil meget hellere vejlede jer uafhængigt, om hvad der er den rigtige løsning til jeres behov.

Kontakt os

Vi tilbyder blandt andet...

Hjertestopkurser

Vi tilbyder et kursus på 4 timer, hvor du lærer at give hjerte-lungeredning og bruge en hjertestarter. Der udstedes kompetencegivende certifikat fra Dansk Førstehjælpsråd.

E-læring

I samarbejde med KvaliCare, tilbyder vi undervisning i førstehjælp som E-læring målrettet social- og sundhedssektoren. Dette er en totalløsning hvor man som arbejdsgiver får en systematiseret vedligeholdelsesuddannelse indenfor førstehjælp.

Færdselsrelateret førstehjælp

Er du kørelærer og ønsker at udbyde en totalløsning til kørekort, tilbyder vi det obligatoriske 8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp.

EKG Basiskursus

Er du sygeplejestuderende eller sygeplejerske der gerne vil have genopfrisket EKG? Vi tilbyder et basiskursus i EKG. Vi gennemgår sammen systematikken i tolkningen EKG'et, og får en grundlæggende og intuitiv forståelse for hvad bølgernes morfologi faktisk fortæller om hjertet.

Nødbehandleruddannelse

Vi tilbyder som noget unikt en særlig tilrettelagt nødbehandleruddannelse. Her tager vi udgangspunkt i jeres udstyr, og giver jer en særlig uddannelse i alt fra præhospitalt arbejde til skadestedslære.

Individuelt tilrettelagte kurser

Er du kørelærer og ønsker at udbyde en totalløsning til kørekort, tilbyder vi det obligatoriske 8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp.

Læs mere om vores kurser

Offentlig / erhverv

Se hvad vi tilbyder indenfor kurser og rådgivning til det offentlige og erhverv.
Gå til kursus

Hjerte-lungeredning for private

Vi tilbyder kurser i alt fra basal hjertestopredning til nødbehandlerkurser på højt plan.
Gå til kursus

Sundhedsfaglig

Rådgivninger og kurser til sundhedsfaglige. Bl.a. førstehjælp, EKG, e-læring m.v.
Gå til kursus
e-læring
KvaliCare logo

Nyhed: E-læring

Førstehjælpskonsulenterne har i samarbejde med KvaliCare udviklet et E-læringssystem indenfor førstehjælpsundervisning, målrettet social- og sundhedssektoren.

E-læringssystemet er en totalløsning, hvor man vedligeholdes i sin viden om førstehjælp via et browserbaseret læringsmiljø, hvori der indgår videoer og quiz’er.

Systemet er ikke en erstatning for praktisk undervisning i førstehjælp, men et supplement til at hæve standarden indenfor håndtering af den akut dårlige borger på en yderst fleksibel og kosteffektiv måde.

Vi anbefaler at alle medarbejdere mindst har 4 timers kursus i hjerte-lungeredning før E-læringsmodulet påbegyndes.
E-læringssystemet er modulært og der kan i høj grad inkorporeres lokale retningslinjer, og moduler som er relevante på netop jeres arbejdsplads.
Der er mulighed for at generere beviser til brug ved dokumentation af førstehjælpskundskaber overfor f.eks. Styrelsen for Patientsikkerhed.
Ved en kombination af E-læring og praktisk undervisning forestået af Førstehjælpskonsulenternes instruktører, har man en unik totalløsning der os bekendt ikke findes lige på markedet.