Om os

logo_bølge_lang_rød

Firmaprofil

Førstehjælpskonsulenterne er din professionelle udbyder af førstehjælp på alle niveauer. Vi er et mindre firma, der har specialiseret os i at levere kurser af høj kvalitet, og op til et højere niveau end de fleste øvrige aktører på markedet. Vi er kendetegnet ved at vi kun anvender ambulanceuddannet personale som instruktører, hvilket sikrer at alle vores kurser er baseret på virkelige erfaringer, og ikke alene et førstehjælpsinstruktørbevis. Vi er samtidig meget fleksible og kan tilrettelægge skræddersyede kurser på den længde og med det indhold du ønsker. Kontakt os, og lad os drøfte mulighederne for hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører
Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører

Har du spørgsmål?

Vi svarer efter bedste evne på alle spørgsmål du måtte have til vores virksomhed.

Vores medarbejdere

Martin Nielsen

Indehaver

Ambulancebehandler, Bachelor i medicin (Syddansk Universitet), Førstehjælpsinstruktør (Certificering af Nordjyllands Beredskab), Instruktør i Håndtering af tilskadekommende (Certificering af Beredskabsstyrelsen). Vores primære instruktør, materialeansvarlige, og go-to person hos Førstehjælpskonsulenterne.

Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig

...

Kontakt oplysninger

Adresse

Idrætsvej 52, 5580 Nørre Aaby

Email :

Telefon :

Førstehjælpskonsulenterne er din professionelle udbyder af førstehjælpskurser til ethvert behov på ethvert niveau. Kontakt os via formularen herover og lad os drøfte hvordan vi bedst kan hjælpe dig ift. dit behov.