Services

logo_bølge_lang_rød

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi skræddersyer løsninger til dit behov

Førstehjælpskurser findes i mange former, og modeller. Vi kunne let lave 6 standardpakker, og sælge dem som alle andre, men vi ønsker i højere grad at målrette vores kurser mod den enkelte kundes behov. Vi har intet ønske om at “oversælge” et nødbehandlerkursus hvis det reelle behov er et 4-timers kursus i hjerte-lungeredning. Dette er også grunden til at vi ikke selv markedsfører produkter som hjertestartere, forbindingskasser og øjenskyllestationer – vi vil meget hellere vejlede jer uafhængigt, om hvad der er den rigtige løsning til jeres behov.

Nyhed: E-læring

Førstehjælpskonsulenterne har i samarbejde med KvaliCare udviklet et E-læringssystem indenfor førstehjælpsundervisning, målrettet social- og sundhedssektoren. E-læringssystemet er en totalløsning, hvor man vedligeholdes i sin viden om førstehjælp via et browserbaseret læringsmiljø, hvori der indgår videoer og quiz’er. Systemet er ikke en erstatning for praktisk undervisning i førstehjælp, men et supplement til at hæve standarden indenfor håndtering af den akut dårlige borger på en yderst fleksibel og kosteffektiv måde.

Virksomheder

Som arbejdsgiver har man et ansvar, både juridisk og moralsk, for sine ansattes sikkerhed. Vi har stor erfaring i at opbygge det førstehjælpsfaglige beredskab hos jeres medarbejdere, således at I som virksomhed er parat til at kunne håndtere, arbejdsulykker, og tilskadekomst hos både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, hvis ulykken er ude.

Privatperson

Vi afholder ikke åbne kurser hos Førstehjælpskonsulenterne, men såfremt du tænker at samle familien om et alternativt arrangement, eller mødregruppen, grundejerforeningen, spejdertroppen o.l. trænger til en introduktion til førstehjælp, så kontakt os endeligt. Vi gør meget ud af at gøre vores undervisning tilgængelig og underholdende uden at gå på kompromis med kvaliteten, så alle får en god oplevelse mens man lærer at redde liv.

EKG

Er du sygeplejerske eller sygeplejestuderende og arbejder med patienter med EKG-overvågning, har vi mulighed for at tilbyde et specialkursus i basal EKG-lære på 4 timer. Du kommer til at få en god grundforståelse af hvorfor bølgerne i et EKG ser ud som de gør, og du kommer herudfra til selv at kunne analysere et EKG ift. de mest hyppige arytmier, og de farligste tilstande.

Vi går meget op i at kurset ikke skal handle om “mønstergenkendelse” og fotografisk hukommelse, men derimod at du har en klar forståelse for hvad der elektrofysiologisk og anatomisk sker i hjertet, både når hjertet fungerer normalt, og er påvirket af alt fra sygdom til blodpropper.

Kontakt os for mere information herom.

Et udsnit af vores kurser

defi_skilt-sort

Hjertestopkurser

Vi tilbyder et kursus på 4 timer hvor du lærer at give hjerte-lungeredning og bruge en hjertestarter. Der udstedes kompetencegivende certifikat fra Dansk Førstehjælpsråd.

bil

Færdselsrelateret Førstehjælp

Er du kørelærer og ønsker at udbyde en totalløsning til kørekort, tilbyder vi det obligatoriske 8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp.

fracture_symbol

Medborgerførstehjælp

Vil du gerne have en god “all-round” førstehjælpsuddannelse anbefaler vi dette 8 timerskursus hvor man både lærer hjerte-lungeredning, og behandling af  de gængse skader. Der udstedes kompetencegivende certifikat fra Dansk Førstehjælpsråd

EKG Basiskursus

Er du sygeplejestuderende eller sygeplejerske der gerne vil have genopfrisket EKG? Vi tilbyder et basiskursus i EKG. Vi gennemgår sammen systematikken i tolkningen EKG’et og får en grundlæggende og intuitiv forståelse for hvad bølgernes morfologi faktisk fortæller om hjertet.

star of life_sort

Nødbehandleruddannelse

Vi tilbyder som noget unikt en særligt tilrettelagt nødbehandleruddannelse. Her tager vi udgangspunkt i jeres udstyr, giver jer en særlig uddannelse i alt fra præhospitalt arbejde til skadestedslære.

People

Individuelt tilrettelagte kurser

Vi ved at ikke alle vore kunder føler at den rigtige løsning er en del af en standard. Derfor tilbyder vi at sammensætte et kursus udfra de emner præcis du må ønske at inddrage. Skriv til os og lad os tage en snak om dit behov og mulighederne der findes.

Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig

...

Kontaktinformation

Adresse :

Idrætsvej 52, 5580 Nørre Aaby

Email :

Telefon :

Førstehjælpskonsulenterne er din professionelle udbyder af førstehjælpskurser til ethvert behov på ethvert niveau. Kontakt os via formularen herover og lad os drøfte hvordan vi bedst kan hjælpe dig ift. dit behov.